RING TIL OS DØGNET RUNDT, ÅRET RUNDT - TLF. 2224 1438


OM BANG A/S 

I 2014 startede Lars Bang firmaet Bang A/S op og har siden da serviceret og løst problemstillinger rundt omkring på Sjælland og øerne. Siden da er vores team blevet oprustet, så vi nu kan byde ind på mange flere opgaver, og samtidig også kan tilbyde montering og service af varmepumper m.m.

Vi er generelt meget mere end "bare" el-installatører. Vores palette af medarbejdere strækker sig bredt, og derfor kan du være sikker på, at vi den har rette medarbejder til opgaven, uanset kompleksitet eller størrelse. Vi byder ind på både erhverv- og privatkunder, og vi løser altid opgaven på den bedst tænkelige måde. 

Når du vælger os som samarbejdspartner, så vælger du ikke kun en faglig, stærk el-installatør. Du støtter op om vores stærke værdier mod en verden for bedre vilkår og bæredygtighed. Det kan du læse mere om her

Vores kunder siger

Jens Christian Brandt Jørgensen

"Vi havde bestilt 2 nye varmepumper til vores hus, da dem vi havde ikke virkede optimalt. Vi blev mødt af to kompetente medarbejdere, der på én dag fik sat 2 varmepumper op. Det var en større proces, da den ene skulle flyttes 12 meter væk for at få det bedste og flotteste resultat. Vi er meget glade for vores nye varmepumper, og vi kunne efter få timer mærke en markant forskel i både varme og indeklima og ikke mindst at den ikke støjer." 

Anders Holmström 

"Vi er meget tilfredse med det arbejde, Bang A/S har leveret. De var engagerede og formåede at tænke ud af boksen, så vi sammen fandt frem til en optimal løsning i forhold til design, funktion og pris. Vi vil helt sikkert anbefale Bang A/S til andre."

Ronni Rosgaard

"Vi har benyttet Bang A/S  af flere omgange. De er der, når det gælder,  og de ser muligheder, hvor vi andre ser begrænsninger, og det har medført, at resultatet er blevet bedre end vi turde håbe på!"